Vad kan vi erbjuda dig?

Reimer coaching arbetar med dig som vill utvecklas och nå mer framgång i din kommunikation och dina möten med andra människor. Du vet vad du vill men stöter på hinder som stoppar upp. Läs mer

säger kunderna...

"Jag har fått verktyg till hur jag ska hantera olika situationer. Mottagare – sändare". Finns viljan och glädjen så kan man nå långt.

Annika, 43 år, teamansvarig, utvecklingsföretag. Läs mer

Skriv ut

Så säger kunderna...

Ja, jag nådde målet att bli tydligare och mer effektiv i min ledarroll! Anneli var igenkännande, lyssnande, bekräftande men samtidigt utmanande.
Lisa, 33 år, bibliotekarie


 

Jag har fått verktyg till hur jag ska hantera vissa situationer. Mottagare – sändareFinns viljan och glädjen så kan man nå långt.
Annika, 43 år, teamansvarig, utvecklingsföretag.


 

Den största medvetenheten hos mig själv är mitt eget ansvar för mitt agerande i alla handlingar jag gör och utsätts för, både bekväma och obekväma. Det är jag jätteglad för, tack!
Mats, 29 år, egen företagare med kundkontakter.


 

Anneli hjälpte mig att se på saker från ett annat perspektiv. Jag nådde målet jag hade, att orka med mitt arbete och min klass fram till vårterminen när de skulle sluta och gå vidare till annan skola.
Stefan 37 år, lärare.


 

Jag känner mig nöjd att vi tillsammans nådde målet och att jag använder de verktyg jag fick med mig i många situationer fortfarande.Anton, 31 år, säljare.Att sätta gränser för mig själv, att våga säga nej. Att inte alltid ha lösningar på saker. Bara att vara mer medveten om mitt agerande hjälper mig att utvecklas.
Marianne, 43 år, biträdande rektor.