Vad kan vi erbjuda dig?

Reimer coaching arbetar med dig som vill utvecklas och nå mer framgång i din kommunikation och dina möten med andra människor. Du vet vad du vill men stöter på hinder som stoppar upp. Läs mer

säger kunderna...

"Jag har fått verktyg till hur jag ska hantera olika situationer. Mottagare – sändare". Finns viljan och glädjen så kan man nå långt.

Annika, 43 år, teamansvarig, utvecklingsföretag. Läs mer

Skriv ut

Ledarskapscoaching

Du sitter i en ledande position och har organisationsansvar eller är delaktig i ansvaret för att er verksamhet ska förändras drastiskt. Ni kanske ska säga upp ett flertal medarbetare. Eller du har krav på dig att effektivisera verksamheten. Du har en chefsposition med personalansvar. Du är intresserad av att utveckla dig själv som ledare och chef.

Ineffektiva möten? Du kanske ska införa en större förändring som påverkar alla i organisationen? Nya arbetssätt?

Oavsett vilken utmaning du har framför dig är det en bra idé att börja med att prata med oss. Vi har lång erfarenhet och kompetens från en mängd olika områden och verksamheter. Ovanpå detta är vi trevliga och bra på att se möjligheterna i dina utmaningar. Vi hjälper dig till ökad kompetens och skicklighet som dessutom ger dig inspiration, framtidstro, bättre självkänsla och framförallt bättre resultat!

Kurser 2016

Våra värdeord

Utmaning

Livet handlar om att utmana sig själv. Helst hela tiden för att följa utvecklingen i samhället och framförallt för att utveckla sig själv.

Utveckling

Utveckling sker när du ser möjligheter och fortsätter framåt utan att vända dig om.

Framgång

När du utvecklas når du också framgång med dig själv. Du bestämmer själv om framgången är den du själv ser och upplever eller om det är när du har framgång i media och andras ögon. Det handlar om att du bestämmer själv.

Nyfikenhet

Framgång bygger på din nyfikenhet. Är du nyfiken får du både ett spännande och roligt liv. Vi har alla nyfikenheten inom hos. Hos en del är den undangömd och då finns den där för att plockas fram. Har du den här och nu använder du den för att följa livets utveckling. Du bejakar möjligheterna här och nu.

Harmoni

I slutändan när du har balans mellan utmaning-utveckling-framgång och nyfikenhet ska du känna harmoni med dig själv och livet. Du känner harmoni med det du säger, förmedlar och delar med dig av till din omgivning. Du får en känsla av flow och välbefinnande. Du får en njutbar känsla i hela kroppen.

Senast bloggat

  • Anneli Reimer - Professionell Coach

    Anneli Reimer

    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.