Vad kan vi erbjuda dig?

Reimer coaching arbetar med dig som vill utvecklas och nå mer framgång i din kommunikation och dina möten med andra människor. Du vet vad du vill men stöter på hinder som stoppar upp. Läs mer

säger kunderna...

"Jag har fått verktyg till hur jag ska hantera olika situationer. Mottagare – sändare". Finns viljan och glädjen så kan man nå långt.

Annika, 43 år, teamansvarig, utvecklingsföretag. Läs mer

Våra tjänster

Skriv ut

Hitta våra tjänster på allautbildare.se

Skriv ut

Handledning

Du sitter i en ledande position och har organisationsansvar eller är delaktig i ansvaret för att er verksamhet ska förändras drastiskt. Ni kanske ska säga upp ett flertal medarbetare. Eller du har krav på dig att effektivisera verksamheten. Du har en chefsposition med personalansvar.

Skriv ut

Konflikthantering

Du behöver hjälp med att hantera konflikterna som uppstår i personalgruppen. Du behöver hjälp med att hantera konflikterna som du har med dina tonårsbarn. Du behöver hjälp att hantera konflikterna du har med dig själv.

Skriv ut

Personlig coaching

Du har ett behov av att komma vidare i ditt liv, du står still, känner dig förvirrad och undrar om det ska vara såhär resten av ditt liv. Då är det tid för dig att fokusera på din egen personliga utveckling. Genom PC (personlig coaching) kommer du att gå vidare i livet.

Skriv ut

Situationscoaching

Klassrumscoaching

Här får du hjälp att vidareutveckla dig själv, din pedagogiska och metodiska kompetens. För att vidga ditt ledarskap i klassrummet krävs kontinuerlig träning under handledning. Du får positiv feedback och konstruktiva tips tillförändringar i klassrumssituationen.

Skriv ut

Studiecoaching

Du har tappat fokus och behöver få ihop ditt studieschema och hjälp med att hitta din disciplin för studierna. Vi hjälper dig med enkla medel hitta en studieteknik som fungerar för dig.

Skriv ut

Lärarcoaching

Du har tappat glädjen, drivkraften och all energi som du hade när du började arbeta som lärare. Vi hjälper dig hitta tillbaks till glädjen och viljan du en gång hade, eller Du är ny som lärare och är full av energi. Dock är det svårt för dig att få ihop planering, alla möten och att reda ut de konflikter som uppkommer med ojämna mellanrum.

Skriv ut

Ledarskapscoaching

Du sitter i en ledande position och har organisationsansvar eller är delaktig i ansvaret för att er verksamhet ska förändras drastiskt. Ni kanske ska säga upp ett flertal medarbetare. Eller du har krav på dig att effektivisera verksamheten. Du har en chefsposition med personalansvar. Du är intresserad av att utveckla dig själv som ledare och chef.

Kurser 2016

Våra värdeord

Utmaning

Livet handlar om att utmana sig själv. Helst hela tiden för att följa utvecklingen i samhället och framförallt för att utveckla sig själv.

Utveckling

Utveckling sker när du ser möjligheter och fortsätter framåt utan att vända dig om.

Framgång

När du utvecklas når du också framgång med dig själv. Du bestämmer själv om framgången är den du själv ser och upplever eller om det är när du har framgång i media och andras ögon. Det handlar om att du bestämmer själv.

Nyfikenhet

Framgång bygger på din nyfikenhet. Är du nyfiken får du både ett spännande och roligt liv. Vi har alla nyfikenheten inom hos. Hos en del är den undangömd och då finns den där för att plockas fram. Har du den här och nu använder du den för att följa livets utveckling. Du bejakar möjligheterna här och nu.

Harmoni

I slutändan när du har balans mellan utmaning-utveckling-framgång och nyfikenhet ska du känna harmoni med dig själv och livet. Du känner harmoni med det du säger, förmedlar och delar med dig av till din omgivning. Du får en känsla av flow och välbefinnande. Du får en njutbar känsla i hela kroppen.

Senast bloggat

  • Anneli Reimer - Professionell Coach

    Anneli Reimer

    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.