Vad kan vi erbjuda dig?

Reimer coaching arbetar med dig som vill utvecklas och nå mer framgång i din kommunikation och dina möten med andra människor. Du vet vad du vill men stöter på hinder som stoppar upp. Läs mer

säger kunderna...

"Jag har fått verktyg till hur jag ska hantera olika situationer. Mottagare – sändare". Finns viljan och glädjen så kan man nå långt.

Annika, 43 år, teamansvarig, utvecklingsföretag. Läs mer

Våra tjänster

Skriv ut

Situationscoaching

Klassrumscoaching

Här får du hjälp att vidareutveckla dig själv, din pedagogiska och metodiska kompetens. För att vidga ditt ledarskap i klassrummet krävs kontinuerlig träning under handledning. Du får positiv feedback och konstruktiva tips tillförändringar i klassrumssituationen.

Detta sker efter lektionen och du väljer själv det som passar dig bäst, coaching eller handledning. När du blir coachad kommer alla förslag från dig själv. Väljer du handledning får du tips och förslag från oss.

Föreläsningscoaching

Du ska ha konferens/föreläsning, stor eller liten. Därefter vill du ha feedback och en utvärdering på ditt upplägg, vad du kan ändra på och vad du kan förstärka och vidareutveckla. Vi hjälper dig med enkla och konkreta tips.

Kurser 2016

Våra värdeord

Utmaning

Livet handlar om att utmana sig själv. Helst hela tiden för att följa utvecklingen i samhället och framförallt för att utveckla sig själv.

Utveckling

Utveckling sker när du ser möjligheter och fortsätter framåt utan att vända dig om.

Framgång

När du utvecklas når du också framgång med dig själv. Du bestämmer själv om framgången är den du själv ser och upplever eller om det är när du har framgång i media och andras ögon. Det handlar om att du bestämmer själv.

Nyfikenhet

Framgång bygger på din nyfikenhet. Är du nyfiken får du både ett spännande och roligt liv. Vi har alla nyfikenheten inom hos. Hos en del är den undangömd och då finns den där för att plockas fram. Har du den här och nu använder du den för att följa livets utveckling. Du bejakar möjligheterna här och nu.

Harmoni

I slutändan när du har balans mellan utmaning-utveckling-framgång och nyfikenhet ska du känna harmoni med dig själv och livet. Du känner harmoni med det du säger, förmedlar och delar med dig av till din omgivning. Du får en känsla av flow och välbefinnande. Du får en njutbar känsla i hela kroppen.

Senast bloggat

  • Anneli Reimer - Professionell Coach

    Anneli Reimer

    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.