Vad kan vi erbjuda dig?

Reimer coaching arbetar med dig som vill utvecklas och nå mer framgång i din kommunikation och dina möten med andra människor. Du vet vad du vill men stöter på hinder som stoppar upp. Läs mer

säger kunderna...

"Jag har fått verktyg till hur jag ska hantera olika situationer. Mottagare – sändare". Finns viljan och glädjen så kan man nå långt.

Annika, 43 år, teamansvarig, utvecklingsföretag. Läs mer

Våra tjänster

Skriv ut

Personlig coaching

Du har ett behov av att komma vidare i ditt liv, du står still, känner dig förvirrad och undrar om det ska vara såhär resten av ditt liv. Då är det tid för dig att fokusera på din egen personliga utveckling. Genom PC (personlig coaching) kommer du att gå vidare i livet.

Små steg, små framsteg varje dag. Du märker skillnad snabbt och känner att det händer saker både med dig själv och runt omkring dig. Du vågar dig in i det okända som kommer att ge dig nya fantastiska upplevelser. Du vidgar dina vyer och livet blir fantastiskt igen. Du kommer hamna i nya miljöer och sammanhang som tidigare varit helt okända för dig. Du får en njutbar känsla som ger dig glädje, lycka och framgång.

Vad är då personlig utveckling?

Det finns såklart flera dimensioner på detta begrepp. Här kommer några förklaringar. Du blir medveten om din egen delaktighet i livsprocessen. Din självkännedom ökar, du frågar dig ”Vem är jag”, Vad vill jag”, vilket är en process där du väljer din egen väg utifrån vad som passar dig bäst här och nu.Personlig utveckling handlar om att du växer som människa och individ. Du får känslan av att må bra, både privat och i karriären. Du behöver mod för att våga arbeta med din personliga utveckling. Det kan vara både svårt och lätt på samma gång. Man kan förklara det som en  process där du stärker dig själv "inifrån och ut". Den ende du kan förändra är dig själv (fast vi ibland vill förändra människor runt omkring oss, vilket är svårt) Det tar tid att förändras och det är lätt att falla tillbaka i gamla vanor. Tänk då, ”Varje dag är en ny dag med nya möjligheter att börja om på nytt med nya steg framåt”.Allt börjar med en tanke, därefter kommer viljan och sen bestämma sig. Det är DU som bestämmer hur ditt liv ska se ut. Kontakta oss och vi hjälper dig att utvecklas till den du vill vara.

Vi ger dig verktygen och du får den njutbara känslan av att leva fullt ut, här och nu.

Kurser 2016

Våra värdeord

Utmaning

Livet handlar om att utmana sig själv. Helst hela tiden för att följa utvecklingen i samhället och framförallt för att utveckla sig själv.

Utveckling

Utveckling sker när du ser möjligheter och fortsätter framåt utan att vända dig om.

Framgång

När du utvecklas når du också framgång med dig själv. Du bestämmer själv om framgången är den du själv ser och upplever eller om det är när du har framgång i media och andras ögon. Det handlar om att du bestämmer själv.

Nyfikenhet

Framgång bygger på din nyfikenhet. Är du nyfiken får du både ett spännande och roligt liv. Vi har alla nyfikenheten inom hos. Hos en del är den undangömd och då finns den där för att plockas fram. Har du den här och nu använder du den för att följa livets utveckling. Du bejakar möjligheterna här och nu.

Harmoni

I slutändan när du har balans mellan utmaning-utveckling-framgång och nyfikenhet ska du känna harmoni med dig själv och livet. Du känner harmoni med det du säger, förmedlar och delar med dig av till din omgivning. Du får en känsla av flow och välbefinnande. Du får en njutbar känsla i hela kroppen.

Senast bloggat

  • Anneli Reimer - Professionell Coach

    Anneli Reimer

    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.